Thursday, January 10, 2013

:: Baju Kurung Murah ::


Assalamualaikum semua...

Ha, harini saya nak buat something new. Saya mahu berniaga! hikhik. Lately ni tak tahu kenapa dalam hati dan sanubari ni teramatlah berkobar2 mahu berniaga. Ni adalah kesan daripada shopping online yang tak hengat dunia la ni. isk. Maklumlah, zaman sekarang yang serba serbi di  hujung jari ni, vontot lekat kat kerusi pon tapi $$$ boleh mengalir keluar daripada poket atau akaun bank dengan sekelip mata sahaja. Macam biskut chipsmore gittew. Kejap ada kejap tak ada. Hakhak.

Okaylah, tanpa membuang masa, memperkenalkan business ku yang pertama...

Menjual BAJU KURUNG TERPAKAI dengan harga MURAH2 sahaja.

TAPI, even ia adalah terpakai, ia hanya dipakai tak sampai 10kali pon. Kalau hitung dengan jari jek cukup. Ada yang dua tiga kali pakai, ada yang hanya SATU KALI pakai dan yang paling best, ada yang masih BARU.

So, without further ado, meh tengok2 meh.....








Jenis: Jubah
Kod : JB 01
Status : BARU
Warna : Putih
Saiz : 50
Dilengkapi dengan seluar. (tapi kalau taknak pon takpe)
Harga yang ditawarkan : RM110







Jenis : Baju Kurung
Kod : BK 01
Status : BARU
Warna : Hijau/Putih
Saiz : XL
Harga yg ditawarkan : RM80







Jenis : Baju Kurung
Kod : BK 02
Status : BARU
Warna : Corak bunga2 warna-warni
Saiz : M
Harga yg ditawarkan : RM50







Jenis : Baju Kurung
Kod : BK 03
Status : Terpakai
Warna : Biru Turqoise dengan sulaman indah
Saiz : L
Harga yg ditawarkan : RM40
SOLD!!





Jenis : Baju Kurung dengan kain lipat depan
Kod : BK 04
Status : Terpakai (1kali sahaja)
Warna : Hijau gelap dengan manik2 indah
Saiz : L
Harga yg ditawarkan : RM45
SOLD!!!









Jenis : Baju Kebarung kain lipat depan
Kod : BK 05
Status : Terpakai
Warna : Biru lembut  corak bunga2
Saiz : L
Harga yg ditawarkan : RM40







Jenis : Baju Kurung
Kod : BK 06
Status : Terpakai
Warna : Coklat corak bunga2
Saiz : XL
Harga yg ditawarkan : RM30








Jenis : Baju Kurung
Kod : BK 07
Status : Terpakai
Warna : Coklat keemasan bercorak bunga2
Saiz : XL
Harga yg ditawarkan : RM25
SOLD!!





Jenis : Baju Kurung
Kod : BK 08
Status : Terpakai
Warna : Kelabu/Merah (jenis kain jarang, perlu pakai inner)
Saiz : M
Harga yg ditawarkan : RM30








Jenis : Baju Kebarung kain lipat depan
Kod : BK 09
Status : Terpakai
Warna : Coklat gelap beserta manik indah
Saiz : XL
Harga yg ditawarkan : RM40







Jenis : Baju Kebarung kain lipat depan
Kod : BK 10
Status : Terpakai (1kali sahaja)
Warna : Hitam/Putih bercorak abstrak
Saiz : XL
Harga yg ditawarkan : RM45






Jenis : Baju Kurung
Kod : BK 11
Status : Terpakai
Warna : Putih/Coklat
Saiz : XL
Harga yg ditawarkan : RM25
SOLD!!






Jenis : Baju Kurung
Kod : BK 12
Status : Terpakai
Warna : Ungu/Merah jambu
Saiz : XL
Harga yg ditawarkan : RM25
SOLD!!






Jenis : Baju Kurung
Kod : BK 13
Status : Terpakai
Warna : Coklat Gold
Saiz : XL
Harga yg ditawarkan : RM25
SOLD!!





Jenis : Baju Kurung
Kod : BK 14
Status : Terpakai
Warna : Hijau/kuning bercorak batik
Saiz : XL
Harga yg ditawarkan : RM25






Jenis : Baju Kurung
Kod : BK 15
Status : Terpakai
Warna : Biru
Saiz : XL
Harga yg ditawarkan : RM25







Jenis : Baju Kebarung kain lipat depan
Kod : BK 16
Status : Terpakai (1kali sahaja)
Warna : Hijau/Hitam
Saiz : XL
Harga yg ditawarkan : RM30










Jenis : Baju Kebarung kain susun belakang
Kod : BK 17
Status : BARU
Warna : Coklat bercorak bunga gold
Saiz : XL
Harga yg ditawarkan : RM70






Jenis : Baju Kurung
Kod : BK 18
Status : Terpakai
Warna : Oren/Merah/Hitam
Saiz : XL
Harga yg ditawarkan : RM30
SOLD!!






Jenis : Baju Kurung
Kod : BK 19
Status : Terpakai
Warna : Biru muda
Saiz : XL
Haraga yg ditawarkan : RM25





Jenis : Baju Kurung
Kod : BK 20
Status : Terpakai
Warna : Biru bercorak bunga Ungu
Saiz : XL
Harga yg ditawarkan : RM25
SOLD!!






Jenis : Baju Kurung
Kod : BK 21
Status : Terpakai
Warna : Merah/Oren
Saiz : XL
Harga yg ditawarkan : RM25
SOLD!!






Jenis : Baju Kurung
Kod : BK 22
Status : Terpakai
Warna : Hijau lumut
Saiz : XL
Harga yg ditawarkan : RM25









Jenis : Baju Kurung
Kod : BK 22
Status : Terpakai
Warna : Coklat bermanik di baju
Saiz : S
Harga yg ditawarkan : RM30






Jenis : Baju Kurung
Kod : BK 23
Status : Terpakai
Warna : Kelabu Cerah bercorak bunga kelabu gelap
Saiz : XL
Harga yg ditawarkan : RM25
SOLD!!

Berminat? Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan, sila emel ke fatinah_ab@hotmail.com. Langkah lanjut untuk membuat bayaran akan diberitahu kemudian. Baju yang telah dibeli juga TIDAK BOLEH DIPULANG SEMULA. Harga yang ditawarkan TIDAK TERMASUK kos penghantaran. Anyway, kos penghantaran adalah RM7 bagi semenanjung Malaysia dan RM9 bagi Sabah & Sarawak.

Tunggu apa lagi? Siapa cepat dia dapat!! =)

3 comments:

  1. Assalammualaikum, blog saya ade menjual pakaian kanak-kanak yang berumur 1 bulan - 7 tahun.....

    Harga yang berpatutan.. kain cotton yang lembut, selesa dan berkualiti tinggi....

    Follow me back : http://sanizazakaria.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. salam. masih ade dijual lagi ke?
    azraie89@gmail.com

    ReplyDelete