Saturday, April 3, 2010

:: adoi laaa...::

Assalamualaikum kawan2 semua...

Right now I am at my home sweet 'new' home here in Kg Melayu Majidee... I refer it as 'new' since some part of this house have been renovated and decorated with built in furnitures....

Malam tadi lepas sampai rumah dengan Feheddas, terasa jakun seketika melihat keadaan rumah especially tang dinning room and kitchen... Perfectly changed!! hehe.

So, I guess tercapai sudah hasrat umi untuk mendapat dapur and ruang makan sedemikian rupa...=)

Secondly, this is my first time 'balik kampung' setelah berada di alam kerjaya...

Actually kami belum lagi start secara official sebab kene go through an intensive course for DPP's dulu for a month... so next week is da last...fiuh!!

Lepas tu xtahu la samada kami akan terus di posting kan atau stay kt HQ dulu then baru posting...

Nak cerita pasal 3weeks yg sudah berlalu, memang sangat banyak untuk diberitahu tapi sekarang dah xtahu dah which one to tell first...hehe.

Lagipon confirm akan melarat2 pulak entry ni kalau cerita what really my friends & I had gone through during da course...

Thirdly, buat masa ni, aku n Peah 'merempat' kat rumah family Aya bersama Axwa kat Kelana Jaya... but dun't worry, Aya's Family xduduk situ, they have their own house at TTDI...

Living in KJ dengan keadaan kami yang terumbang ambing xtahu bile posting semua ni, memang agak sakit la sebab everyday spend kat duet minyak n tol ulang alik KJ-Putrajaya...pergh...

Skang sedang berusaha utk dapat kan bilik kat seri kembangan...hoho.

Lastly, saya sakit gusi!!! Ia datang menyerang kembali!! Actually gusi ni dah 3kali sakit time gigi bongsu ni baru2 tumbuh...

Dah pergi jumpa dentist dah n doc ckp either kene cabut gigi atau potong gusi sikit... Time tu doc xboley nak wat pape lagi sbb gusi tgh bengkak...doc just bagi ubat jerk...

Tapi bile dah baek, takde la pulak saya nak pergi berjumpe dgn dentist berkenaan... so sekarang terima la padahnya apabila ia datang menyerang kembali!!

adoi laaaaaaaaaa..............sakittt.... iskk...

5 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. Ololo cian nye baby caye. Isk. ptg ni g la farmasi yg ye. bg tahan sikit, kurangkn sakitnye. Pastu make sure la pas ok nanti, g la klinik. Potong taw

    ReplyDelete
  3. dear: iskk... umi ckp nak g permata hijrah pas g umah jiran de wat kenduri kesyukuran sket...ni dah nak ujan lebat....adoilaa

    ReplyDelete
  4. Djambu malas nak loginApril 8, 2010 at 6:24 PM

    adoi...ada kembar doc gigi pun sakit gigi jugak...cuba ko tny pendapat profesional nailah ;)

    ReplyDelete
  5. yeop: haha. doc gigi tu kembar ku, bkn aku yerk yeop..harap maklum...anyways, sakit gigi ni sume org akan lalui kan bile gigi bongsu tumbuh even doc gigi..kan? kan??=p

    ReplyDelete